Szállás Görögország - Szállások Görögországban

Utazás - nyaralás Görögországban

Görögország a nemzetközi turizmus egyik fellegvára, hivatalos nevén Görög Köztársaság Európa délkeleti részén, a Balkán-félszigeten helyezkedik el. Északon Albániával, Észak-Macedóniával és Bulgáriával, keleten pedig Törökországgal határos. A kontinentális Görögország nyugati partjait a Jón-tenger mossa, déli és keleti partjai az Égei-tengerrel határosak.

Görögország kultúrtörténeti emlékei jelentősek, és még felfedezetlen természeti értékei is vannak. Görögországban rengeteg látnivaló várja az odalátogató turistákat, az ország tengerparti üdülésre kiválóan alkalmas. Látogasson el Görögországba, nyaraljon a görög szigetek kiváló adottságú tengerpartjain, ismerje meg a görög kultúrát, vagy utazzon el Kréta, Rodosz, Korfu szigetére!

Ha Görögországban jár, mindenképpen keresse fel Görögország alábbi turisztikai célpontjait. Athén, Thesszaloniki Görögország második legnagyobb városa, Peloponnészosz-félsziget, Korinthoszi-csatorna, Delphoi, Pireusz, Meteorák, Pilion-félsziget, Epidaurosz, Korinthosz, Mükéné, Olümpia az ókori olimpiai játékok színhelye illetve névadója, Mithrász városa a Taigetosz-hegységben, Lousziosz-szurdok, Théba, Pindosz-hegység két nemzeti parkja, Chalkidiki-félsziget, Olimposz az istenek egykori lakóhelye. A Jón-szigetek régióban Korfu szigete, Zakynthosz, Keffallínia, Lefkász és Ithaki. Krétán a Szamária szurdok, Knósszosz romjai. Utazásához szálláskereső portálunkon könnyen talál szállást, válogasson az apartmanok, panziók, szállodák akciós szállásajánlatai közül!

Térképes szálláskereső - Görögország

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Görögországban található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Görögországban

Görögország alábbi városaiban és kedvelt üdülőhelyein kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Athén, Thessaloniki, Santorini, Mykonos, Korfu, Szaloniki, Katerinisz-part, Kavála, Portariá, Réthimno és még sok-sok más görögországi helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum