Szállás Kréta - Szállások Krétán

Utazás - nyaralás Krétán

Ciprus után a Kelet-Mediterrán térségben a második legnagyobb sziget Kréta, mely egyben Görögország legnagyobb szigete. Kréta körülbelül 160 km-re délre fekszik a görög szárazföldtől, fővárosa Heraklion. Kréta hosszanti alakú, 260 kilométer hosszúságban nyúlik el kelet-nyugati irányban, legnagyobb szélessége 60, a legkisebb 12 kilométer. Kréta területe 8336 km2, tengerpartjának hossza 1046 km. A sziget népszerű turistacélpont, a turisták szívesen látogatják a Knósszosz, Phaisztosz és Gortüsz ásatásait, Réthimno velencei várát és a Szamaria-szurdokot. A sziget arculatát a nyugat-kelet irányú hegyvonulat határozza meg, felszíne hegyekkel szabdalt. Utazzon el Krétára, fedezze fel a sziget nevezetességeit, foglaljon szállást a Szállás-Európa.hu portál Kréta aloldalán!

Ezeket érdemes megnézni Krétán: Szamaria szurdok, Sarakina szurdok, Aradena szurdok, Imbrosz szurdok, Gonia kolostor, Katholiko kolostor, Agia Galini, Paleochora, Plakias, Platanias, Rethymno, Plakias, Agia Roumeli, Gortys, Heraklioni Régészeti Múzeum, Természettudományi Múzeum, Kales, Castello del Molo, Kazarma erőd, Knossos, Phaistos, Spinalonga, Almirida, Bali, Chania, Chora Sfakion, Loutro, Maleme, Agia Marina, Platanias, Rethymno, Spili, Sougia, Stavros, Agia Pelagia, Agios Nikolaos, Elounda, Gouves, Heraklion, Hersonissos, Ierapetra, Kalamafka, Koutsounari, Kritsa, Loutro, Maleme, Paleochora, Lentas, Malia, Matala, Gerani, Kissamos, Mochlos, Myrtos, Pachia Ammos, Plaka, Sissi, Sitia, Stalis, Fortezza, Frangokastello, Krétai Botanikus Park, Krétai Tengerészeti Múzeum, Rethymno óváros, Psiloritis, Maliai palota, Zakrosi palota, CretAquarium, Dikteon barlang, Agia Triada kolostor, Kapsa kolostor, Preveli kolostor, Toplou kolostor, Arkadi kolostor, Askifou fennsík, Chania óváros, Dikti hegység, Fehér hegység, Halottak völgye, Kournas tó.

Térképes szálláskereső - Kréta

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Krétán található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Kréta nagyvárosaiban

Kréta alábbi városaiban kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Heraklion, Agia Galini, Chania, Paleochora, Agios Nikolaos, Plakias, Hersonissos, Ierapetra, Kalamafka, Platanias, Rethymno, Plakias, Agia Roumeli, Almirida, Bali, Chora Sfakion, Loutro, Maleme, Agia Marina és még sok-sok más Krétai helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum