Szállás Málta - Szállások Máltán

Utazás - nyaralás Máltán

A mészkőre épült Málta a Földközi-tenger kellős közepén fekszik, az afrikai partok és Szicília között elhelyezkedő kis szigetcsoport, amely Szicíliától 93 kilométerre délre található. Málta több kisebb-nagyobb szigetből álló ország, mindössze 315 négyzetkilométer területtel, legmagasabb pontja 253 méter, fővárosa Valletta. Málta a világ egyik legsűrűbben lakott országa, melynek hat szigetéből mindössze három lakott, a legnagyobb sziget szintén Málta névre hallgat, a másik kettő pedig a kisebb Gozo és a legkisebb Comino.

Olcsó, fapados repülőjáratokkal könnyen elutazhat Máltára alacson költséggel, ha nem főszezonban utazik, akkor nagyok kedvező árakat lehet kifogni. Ha Máltán jár fedezze fel a sziget természeti szépségeit és műemlékeit, élvezze a nyaralást Máltán! Látogassa meg az alábbi látnivalókat, műltai városokat nevezetességeket: Málta fővárosa, Valletta, Inkvizítor Palotája Málta Vittorioso városban, Dingli sziklák Máltán, Mdina, Sliema, Marsaxlokk, Birgu, San Giljan, Isla, Bormla, Mellieha, Qawra, Bugibba, Rabat, Dingli, Mosta, Arany-part Máltán (Golden Bay), Sliema kisváros, Blue Grotto sziklaképződmény, Mdina, arab vonásokat viselő citadella, Marsaxlokk máltai halászfalu, Málta népszerű fürdőhelye a Kék Lagúna, Gozo a zöld-sziget, Mellieha kedvelt üdülőhely.

Legszebb strandok Máltán: The Blue Lagoon (Kék Lagúna) – Comino, Golden Bay, Ghajn Tuffieha, Mellieha Bay (Ghadira Bay), St. Peter’s Pool, Paradise Bay, Ramla I-Hamra – Gozo, Mgarr ix-Xini – Gozo,Hondoq ir-Rummien – Gozo, San Blas Bay – Gozo.

Térképes szálláskereső - Málta

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Máltán található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Málta nagyvárosaiban

Málta alábbi városaiban kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Sliema, San Pawl il-Baħar, San Ġiljan, Gżira, Mellieħa, Marsaskala, Valletta és még sok-sok más Máltai helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum