Szállás Románia - Szállások Romániában

Utazás - nyaralás Romániában

Ha úgy gondolja, hogy Románia sötét kastélyokban rejtőzködő vámpírok várják a turistákat, akkor ez egyáltalán nem így van. Bár a legenda szerint az erdélyi vámpírok fenyegetőnek tűnnek, Románia sokkal több, mint Drakula és Brukenthal-palotája. Románia területén sok szép város és történelmi épület, számtalan természeti szépség található, rengeteg középkori vár és gyönyörű alpesi tája van télen síeléshez, nyáron pedig túrázáshoz.

Romániában rengeteg élmény és látnivaló várja. Románia magyarok által legkedveltebb része Erdély. Erdélyben Kolozsvár, a Gyilkos-tó, Parajdi sóbánya, Békás-szoros vagy a Szent Anna-tó mind mind kihagyhatatlan úticélok. Románia leglátogatottabb helyei közé tartozik a szintén Erdélyben található Segesvár is.

Nem csak Erdély miatt érdemes Romániába látogatni, érdemes megnézni a fővárost Bukarestet is, de a Románia központjában található Brassó is sok látnivalót kínál. Ha Romániába szeretne utazni, néhány napot esetleg hetet eltölteni Romániában, ehhez oldalainkon rengeteg kiváló szállás található, tekintse meg az olcsó, falusi szállások, apartmanok, panziók vagy a szállodák szálláskínálatát, foglaljon szállást a Szállás-Európa.hu Románia aloldalán!

Térképes szálláskereső - Románia

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Romániában található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Románia nagyvárosaiban

Románia alábbi városaiban kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Kolozsvár, Bukarest, Nagyvárad, Marosvásárhely, Nagyszeben, Brassó, Szováta, Temesvár, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy és még sok-sok más Romániai helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum