Szállás Szardínia - Szállások Szardínián

Utazás - nyaralás Szardínián

Üdvözöljük a Szállás-Európa.hu Szardínia aloldalán! Szardíniára utazna, de nem tudja hol talál szállást? Itt jó helyen jár, mert oldalainkon több ezer szardíniai szállás közül választhat. Válasszon igényei szerint a szardíniai apartmanok, szállodák vagy panziók közül!

Szardínia szigete kiváló célpont minden évben, amikor a nyaraláson gondolkozik. Szardínia homokos strandjai, gyönyörű sziklák szabdalta partszakasza, azúrkék tengere rengeteg élményt tartogat a szigetre látogató turistáknak.

A Szicíliánál alig kisebb Szardínia a második legnagyobb területű sziget a Földközi-tengeren, de egy "mini-kontinens" a természeti és emberi környezet figyelemre méltó változatosságával. A legenda szerint a Teremtő a lábával alakította a szandál lenyomatot: valójában az "Ichnusa" és "Sandalyon" a legrégebbi neve, amit a görögök és föníciaiak adtak neki.

Sziget lévén Szardíniát teljesen körülveszi a Földközi-tenger, amely a keleti oldalon az olasz szárazföld irányába Tirrén-tengerré válik. Ez a név a szigeten lakott régi hajósoktól, a tirrénektől származik, mert ők építették a tornyokat (olaszul torony: torre > Tirreno; tornyok: torri).

Szardínia fő táji és földrajzi jellegét a folytonos érintetlen természeti környezet adja: hatalmas és elhagyatott tengerpartok, vad szigetecskék, erdők és macchia ameddig a szem ellát, alacsony falakkal körülhatárolt száraz rétek, ritka parasztházak, állatok a legelőn, dombok, melyek magassága átlagosan 700 méter, de gyakran meredekek, mint a valódi hegyek.

Térképes szálláskereső - Szardínia

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Szardínián található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Szardínián

Szardínia alábbi városaiban és népszerű üdülőhelyein kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Alghero, Cagliari, Olbia, Posrto Cervo, Porto Rotondo, Nuoro, Costa Smeralda, Orosei, Cala Luna, Cala Goloritze, Cala Gonone, Sassari, Oristano, Stintino, Costa Verde, Costa Rei, Cala Sincias, Villasimius és még sok-sok más szardíniai helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum