Szállás Hollandia - Szállások Hollandiában

Utazás - nyaralás Hollandiában

Hollandia a szélmalmok, csatornák és tulipánok országaként ismert, sűrűn lakott ország. Hollandia a virágkertészeteiről, a sajtról és a fapapucsról is nevezetes még, de Hollandia nem merül ki csupán ennyiben. Történelmi városközpontjai, klasszikus szélmalmai és egyéb turisztikai érdekességei az egész országban megtalálhatók, csatornák által szabdalt, sík területei kiválóak a kerékpározáshoz. Amszterdam, Hollandia nyüzsgő fővárosa tele van múzeumokkal, amelyek gazdag művészi örökséget mutatnak be (gondoljunk Rembrandtra és Van Goghra).

Sok turista kizárólag Amszterdam miatt érkezik Hollandiába, hogy lássa a fővárost. Pedig Hollandia a fővároson kívül még számos más látnivalót kínál. Nevezetességek, érdekességek Hollandiában, amelyeket érdemes megnézni: Madurodam – Hollandia legkisebb városa, Rotterdam, Hága – Királyi város, Maastricht – Vrijthof, Rijks Múzeum, Binnenhof, Keukenhof, De Haar vár, Kinderdijki szélmalmok, Oude kerk – Öregtemplom Amszterdam, Hoge Veluwe Nemzeti Park, Nemzeti Tengerészeti Múzeum, Rembrandt-ház, Királyi Palota, Heineken Élménymúzeum, Keukenhof Kertek – a világ legnagyobb virágoskertjei, Nyugat-Fríz-szigetek, Delft Városháza, Leiden – Rembrandt szülővárosa, Giethoorn – falu utak nélkül.

Fedezze fel Hollandia szépségeit, foglaljon szállást Hollandiában! Kínálatunkban, az olcsó, falusi szállás, a panziók, és apartmanok, szállodák széles választékát találja. Válogasson a holland szállások akciós ajánlatai közül!

Térképes szálláskereső - Hollandia

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Hollandiában található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Hollandia nagyvárosaiban

Hollandia alábbi városaiban kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Amszterdam, Eindhoven, Rotterdam, Valkenburg, Den Bosch, Arnhem, Leeuvarden, Nijmegen, Amersfoort, Zwolle és még sok-sok más Hollandiai helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum