Szállás Szlovákia - Szállások Szlovákiában

Utazás - nyaralás Szlovákiában

Túrázni szeretne a Magas- vagy az Alacsony-Tátrában, a Kis-Fátra hegyei érdeklik? Esetleg síelne Szlovákia kitűnő sípályáin? Ha Szlovákiában szeretne néhány napot eltölteni, ehhez keressen szállást a Szállás-Európa.hu Szlovákia aloldalán! Szlovákiai tartózkodása során javasoljuk, hogy keresse fel az alábbi, turisták számára népszerű helyeket.

Szlovákia nevezetességei, főbb látnivalók Szlovákiában: Pozsony, Szlovák Paradicsom Nemzeti Park, Dobsinai-jégbarlang, Tátralomnic, Ótátrafüred, Csorba-tó, Lomnici-csúcs, Gútai fahíd, Domasa, Alacsony-Tátra, Magas-Tátra, Chopok, Janko Král Park, Bajmóci várkastély, Dévény (Devin) vára, Komáromi erőd, Nyitra, Lőcsei Szent Jakap templom, Szepesi vár, Pozsonyi vár, Árva vára, Bajmóci fürdő, Bajmóci várkastély, Dévény (Devin) vára, Komáromi erőd, Nyitra, Besztercebánya, Késmárki vár, Selmecbánya – Új vár, Léva vára, Rozsnyó – Tűztorony, Késmárk, Lőcse, Eperjes, Ördöglakodalma-hágó, Vrátna-völgy, Zári síközpont, Korompai síközpont, Ragyogói síközpont.

A Szállás-Európa.hu Szlovákia oldalán több mint ezer szlovák szállás áll rendelkezésére. Oldalainkon olcsó szállások nagy választéka található Szlovákia minden részén. Apartmanok, szállodák és síszállások, falusi szállások, panziók akciós szállásajánlatai közül válogathat. Portálunkon a szállásfoglalás egyszerű és gyors, böngésszen oldalainkon, és találja meg az Önnek megfelelő szállást! Sikeres szállásfoglalást kívánunk!

Térképes szálláskereső - Szlovákia

Használja térképes szálláskeresőnket a szállásfoglalás könnyebbé tételéhez! Az alábbi térképen megjelennek azok az Szlovákiában található szállások, amelyek az adott területen kínálatunkban szerepelnek. A szállások térképen megjelentetett ára alapértelmezett esetben két fő felnőtt vendég egy éjszakai tartózkodásának az árát tartalmazza. Az egérmutatót a megjelenő ár fölé húzva megjelenik az adott szállás neve, illetve a vendégek által a szálláshelyre leadott értékelések darabszáma és pontszáma. A jobb alsó sarokban látható plusz gombbal, vagy az egér görgővel kinagyítva a térképet további szállások ajánlata válik láthatóvá. Kattintson a kiválasztott szállás árcédulájára, ekkor új ablakban megjelenik az adott szállás aloldala, ahol a szállásfoglalást néhány kattintással elvégezheti. Sikeres keresést és kellemes böngészést kívánunk!

Szállások Szlovákia nagyvárosaiban

Szlovákia alábbi városaiban és népszerű üdülőhelyein kínálunk szállás lehetőségeket az oda utazó turistáknak: Pozsony, Kassa, Magas-Tátra, Alacsony-Tátra, Tátralomnic, Poprád, Eperjes, Losonc, Rimaszombat, Besztercebánya, Zsolna, Trencsén Dóval, Párkány, Révkomárom, Csorba-tó, Deménvölgy és még sok-sok más szlovákiai helyszínen található szállás. Használja az alábbi keresőt, írja be a város vagy a szállás nevét, töltse ki az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát, majd a találati listában megjelenő szállások közül válassza ki az Önnek tetsző szállást, és az online szállásfoglalás perceken belül elvégezhető.

Szállás Anglia
Szállás Ausztria
Szállás Bulgária
Szállás Ciprus
Szállás Csehország
Szállás Franciaország
Szállás Görögország
Szállás Hollandia
Szállás Horvátország
Szállás Korzika
Szállás Kréta
Szállás Lengyelország
Szállás Málta
Szállás Németország
Szállás Olaszország
Szállás Románia
Szállás Spanyolország
Szállás Szardínia
Szállás Szicília
Szállás Szlovákia

www.szallas-europa.hu
Minden jog fenntartva © 2020. | WebGuru Bt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum